🚚 Doprava zdarma pro objednávky nad 1 000 Kč

Keramický Kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech gril mistrů po celém světě.
Když ho jednou vyzkoušíte, už se ho nikdy nevzdáte, protože gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou:
• 2 cm silná keramická stěna
- díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělováno po celém nitru grilu.
• Vzduchotěsné víko
- gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 °C do 700 °C.
• Oválný tvar
- díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako u normální trouby, který lze ovládat prostřednictvím posouvacího větráku na spodní straně zařízení což umožňuje používat gril nejen pro grilování , ale i pro pomalé pečení (slowcooking) nebo pro uzení .
• Teploměr na víku
- zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.
• Materiál a forma
- udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.
• Jednoduché čištění
- gril se po použití rozehřeje na 350 °C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.
2 vyklápěcí plošiny
- nabízejí dostatek místa pro uložení nápojů, jídla či příboru.
Nerezový stojan
- zajišťuje stabilitu grilu a je vybaven čtyřmi kolečky pro snadné přesouvání. Dvě kolečka lze zablokovat, aby se gril během používání nepohyboval.