🚚 Doprava zdarma pro objednávky nad 1 000 Kč

Jak správně prostřít slavnostní stůl?

Jak správně prostřít slavnostní stůl?

Někdy je formálně prostírání stolu jako strašák, ale mělo by nám usnadnit život a pomoci nám, při jídle se vyhnout například skvrnám nebo rozbitým sklenicí.


Přijde sníh? Nevíme, ale...

Přijde sníh? Nevíme, ale...

Jaké bude počasí se předpovídá dost těžko, ale pokud napadne byť jen na jeden den sníh, je třeba být na to připraven, aby si děti užily alespoň pár hodin naplno. Saně, boby, kluzáky – vše se hodí pro malé a něco i pro zábavu velkých.


Malí gurmáni

Malí gurmáni

Jíme i očima au dětí to platí stokrát více. Když nechtějí naše malá zlatíčka papat pomůže třeba i talíř a miska právě pro ně. Hledání zvířátka pod polévkou zaujme i zabaví při jídle. Nebo pomůže pěkná krabička na svačinu, kterou je třeba se pochlubit před spolužáky. Je mnoho možností, aby se zlepšila chuť k jídlu i těch největších výmyslníků.


Vánoční formy a vykrajovačky

Vánoční formy a vykrajovačky

Vůně domácích sušenek a keksů je přítomna o Vánocích snad v každé domácnosti a vytváří zde nezaměnitelnou atmosféru svátků. Formičky a vykrajovačky s vánoční tématikou najdeme v zásuvce nejednoho hospodyňky, ať už je používá k pečení pro celou rodinu nebo jen pro radost dětí.


Jak uvařit kukuřici

Jak uvařit kukuřici

Vařenou kukuřici prodávají ve stáncích na trzích nebo při turistických atrakcích. Tuto výbornou pochutku si však můžete udělat i doma. Pro její sladkou chuť ji milují také děti. Je vynikající a zdravou pochoutkou na letní dny, která zasytí na hodiny.


Vítej jaro! Pozdravte příchod jara s novým optimismem a radostí

Vítej jaro! Pozdravte příchod jara s novým optimismem a radostí

Jaro, ta krásná a nadějná sezóna, která přináší sebou změnu, obnovu a nové začátky. Po chladných zimních měsících se příroda probouzí k životu, zelená se, kvete a naplňuje nás energií a radostí. Je to období, které nám připomíná, že život je neustálý cyklus změn a obnovy, a že vše má svůj čas.


Grilování - umění v potěšeni

Grilování - umění v potěšeni

První grilování je úzce spjato s objevem ohně. Určitě tomu chtěla náhoda dopomoci, když některému našemu předkovi, vypadl kousek masíčka na od ohně rozpálený kámen nebo na žhavé uhlíky. Víme si představit to překvapení, když se začala šířit kolem lákavá vůně pečeného masa ?!