plech na pečení
Produkty
Plech na pečení 32x44x2cm mělký
Plech na pečení 40x26 BakerGold KLC
Plech na pečení 40x28 GourmetDeluxe KLC
Plech na pečení 34x26,5x5cm (1000/34) KLC
Plech na pečení 42x29,5x4,5cm (1000/42) KLC
Plech/forma na pečení pizzy kulatý 32,5x1,2cm
Forma MagicHome, na pečení, plech, 37x25,5x5 cm
Plech na pečení 35x45cm ke sporáku MAGNUM, ROYAL
Plech na pečení 36x32x3,5 cm ke sporáku TREND
Forma MagicHome, na pečení, na bábovku, plech, 22x11 cm
Plech na pečení 29x23x4, 5cm (1000/29) KLC
Plech na pečení 37,5x29,5x5,5 cm (1000/37) KLC
Plech MagicHome Marble Line, 39,5x27x6,5 cm, na pečení
Forma MagicHome, na pečení, na 12 muffinů, plech, 35x26,5x3 cm
Forma MagicHome, na pečení, srdce, plech, rozkládací, 21,5x21x6,5 cm
Plech MagicHome Marble Line, 40x28x6,5 cm, na pečení, s držadly
Forma MagicHome, na pečení, na 12 muffinů, plech, se silikem. formami, 35x26,5x3 cm
Fólie na pečení 40x33cm nepřilnavý povrch KLC
Podložka-folia gril.a pečení 40x33cm, sada 2ks
Forma na muffiny plech/nepr. povch na 24ks GRANDE, 42x26cm
Pekáč s roštem 40x28 BakerGold KLC
Forma na bábovku o 17 cm pocínovaná
Forma na bábovku o 14 cm pocínovaná
Články
Formy na pečení
Pečení je obvyklý způsob jak připravit vynikající a oku lahodící jídlo nebo dezert. Velmi důležitými pomocníky při vytváření bezchybných jídel a moučníků jsou různé formy, mísy a plechy na pečení. Na trhu máme velký výběr různých druhů, tvarů, materiálů, jako například silikon, kov s nepřilnavým povrchem či keramiku. Vybrat si tu nejvhodnější, která nám bude co nejvíce vyhovovat je fuška. Proto Vám poradíme, a vy si vyberete tu nejideálnější.
Silikonové formy na pečení - novinka, kterou si většina hospodyněk ihned zamilovalo. Silikon se snadno skladuje, je ohebný, nerozbitný a snadné hmotnost, čili se s ním velmi snadno manipuluje. Silikonových forem máme od výmyslu světa, na bábovku, muffiny či na pečení vánočních a velikonočních koláčků. Velmi jednoduše se jídlo oddělí od silikonové formy a následně se silikonová forma snadno umyje, udržuje. Při manipulaci je potřeba dávat si pozor na to, aby se silikon neroztrhl. Je třeba dodat, že silikon není závadný a škodlivý.
Formy s nepřilnavým povrchem - nepřilnavý povrch zamezí tomu aby jídlo se nepřipálilo, nejčastějším materiálem je teflon či PTFE povrch. Tento typ forem je velmi oblíbený a cenově dostupný. Při manipulaci třeba být opatrný aby se formy nepoškrábali. Ideální jsou zapékací mísy a formy například na těstoviny do trouby - Mňam!
Keramické formy - stará klasika, která neomrzí, keramika odolává vysokým teplotám a dobře drží teplo. Často se však stane, že při manipulaci se nám naše oblíbená forma na chléb rozbije.
Jednoduché pečené kokosové kuličky
Předvánoční pečení se už pomalu blíží ke konci. Pokud však chcete ještě doplnit jeden jednoduchý kokosový koláč, můžete udělat například kokosové kuličky z pouhých tří ingrediencí.
Domáca rýchla pizza
Recept pro milovníky domácí pizzy z tenkého těsta. Pizza je rychlá a chutná. Výhodou je, že nemusíme čekat, až těsto vykyne, můžeme s ním hned pracovat.
Sporák DOMINANT 70 skutečný elegán
Sporák Dominant 70 značky Alfa-Plam s dlouholetou tradicí výroby sporáků a kamen je jistotou správného výběru a dlouhé životnosti. Získá si Vás jednoduchostí obsluhy a designem hodící se i do moderně vybavených prostor.
Po dobrém obědě si zasloužíte vynikající dezert
Jak potěšit mlsné jazýčky svých přátel? No jednoznačně skvělým koláčkům, zákuskem nebo nepečený dezertem! Taková sladká pamlsek umí udělat z Vašeho slavnostního oběda či dětského oslavy nezapomenutelný zažít a vykouzlit úsměv a spokojenost u hostů.
Dejme brokolici zelenou
Snem každého z nás je prožít plnohodnotný život ve zdraví a štěstí v kruhu svých blízkych. Bohužel, stres,
nedostatek pohybu a nevhodná strava se negativně odrážejí na našem zdraví a přejí různým civilizačním onemocněním.
Přestože některé z nich jsou geneticky podmíněné, velkou část dokáže člověk stále ovlivnit právě zdravým životním stylem.
Řekněme si upřímně, každý si rád zamlsá! Ale co tak zkusit zařadit 2-3x týdně do svého jídelníčku vitamínovou bombu
brokolici.
Jak upéct kaštany?
Pro mnohé lidi k zimě a Vánocům patří také pečené kaštany. Tato chutná, ale i zdravá potravina se dá upéct i doma v troubě a není to až tak složité.
Remoska TRIA
S Remoskou Tria pečete, dusíte a vaříte (i pod tlakem) v jediném hrnci. Je vhodná na všechny druhy sporáků. tohoto multifunkčního kuchyňského zařízení jsou mísa, podnosa, poklice s topným tělesem, skleněná poklice, soft-tlaková poklice.
Recept na skvělé tiramisu nanuky
"Fantastický mražený krém s pečeným těstem máčený v kávě vás okouzlí!"
Římský hrnec
Neglazovaný pekáč známý také jako římský hrnec či římský mísa je vynikající pomocník pro zdravé pečení masa a zeleniny. Při pečení nepotřebujete žádný přidaný tuk. Trochu složitější příprava a delší pečení se vám odmění zdravou pochoutkou. Jak o něj pečovat a jak na něm péct se dočtete právě zde.
Vánoční formy a vykrajovačky
Vůně domácích sušenek a keksů je přítomna o Vánocích snad v každé domácnosti a vytváří zde nezaměnitelnou atmosféru svátků. Formičky a vykrajovačky s vánoční tématikou najdeme v zásuvce nejednoho hospodyňky, ať už je používá k pečení pro celou rodinu nebo jen pro radost dětí.
Poctivé škvarkové pagáče
INGREDIENCE:
600g polohrubé mouky
400g mletých škvarků
1 ČL soli
špetka pepře
2 lžíce oleje
2 vejce
vajíčko na potření
kmín na posypání
Na kvásek:
3dcl mléka
1 kostka čerstvého droždí
1 lžičku cukru
špetka soli
Jak zvládnout celiakii
Celiakie je střevní choroba. V jejím důsledku v tenkém střevě pod vlivem lepku zanikají klky. Lepek se nachází například v pšenici, žitu a ječmeni. Mouky, které se z nich vyrábějí, se nazývají tradiční mouky. Lepek obsahují produkty připravené z tradičních muk. Lidé, kteří lepek netolerují, by měly využívat alternativy k tradičním mukám.
RECEPT nepravé kaštnové pyré
Ingredience:
200g bílé fazole
250g másla nebo tuku na pečení
150g moučkového cukru
1 polévkovou lžíci kakaa
rum na dochucení
Správné návyky při úklidu
Utřít prach, zamést, vysát, uložit toto, uložit támhle - málo lidí má činnosti, které společně nazýváme úklid rádo. V každém domě je však nutné je udělat. K tomu, aby se nám uklízelo snadněji není třeba mnoho, jen pár dobrých rad a trochu chtění.
Čokoládové košíčky plněné slaným karamelem
Pokud jste milovník nebo milovnice čokolády, vyzkoušejte spolu s námi úžasné košíčky naplněné lahodným slaným karamelem.
Čokoláda a slaný karamel se výborně doplňují a ve Vašich ústech vytvoří dokonalou souhru chutí.
Zázračné ořechy
Přiblížíme si jako ořechy ovlivňují lidský organismus a na závěr potěšíme Vaše bříška chutným receptíkem :)
RECEPT: Kávová zrna
Výhodou této pochoutky je, že se nemusí péct, takže to zvládnete opravdu za poměrně krátký čas. Pokud máte rádi kávu, tyto kávové zrnka budete milovat.
Varné sklo SIMAX
Varné sklo od firmy Kavalír, s názvem SIMAX, je světově známé pro svou kvalitu a odolnost. Může se používat v rozsahu 300 až -40 °C v závislosti na výrobku a jeho určení. Ze skla SIMAX se vyrábějí varné konvice, zapékací mísy ale i kojenecké láhve. Jsou široce využitelné i díky tomu, že je lze použít v mikrovlnné troubě, na elektrických, plynových a sklokeramických plotýnkách, v mrazáku, v chladničce, a myčce nádobí.
Domácí tlačenka
Vepřová kolínka, nožičky, kůže a hlava - ne zrovna nejvábnější věci k snědku, ale naši předkové dokázali zužitkovat všechno.
Ruční mlýnek na maso - pomocník využitelný dlouhá léta
Jsou předměty, které používali i naši dědečci a babičky a jejich forma a vzhled se skoro vůbec nezměnily. Když je něco funkční na co to měnit. Toto je případ ručních mlýnků na maso. Elektrický bratranci jsou také užitečný, ale někdy to prostě není ono.
Recept na velikonočního beránka
Tradiční velikonoční svátky jsou doprovázeny mnoha symboly a zvyky, z nichž jeden z nejtypičtějších je velikonoční koláč ve tvaru beránka. Tento sladký poklad, který je obvykle připraven jako součást velikonočního oběda, nese v sobě hluboký symbolismus a tradici. Od starověku až po současnost se velikonoční koláč stává středobodem rodinných oslav a společného setkávání. Jednoduchý hrníčkový recept na beránka v tomto článku ocení nejedna hospodyňka.
Jak uchovávat dešťovou vodu
Rady, tipy a triky.
Badyán
Badián je aromatické koření přidávané do perníků či svařeného vína. Jeho jedinečný tvar osmicípé hvězdy jej také předurčuje k použití jako voňavou dekoraci. Toto koření je také zajímavé pro jeho účinky na lidské zdraví.
RECEPT: Makový závin
Jak dlouho vydrží mražené maso?
Ani v mrazáku nevydrží maso na vždy. Víte kolik můžete mít v mrazáku například hovězinu a vepřovinu?
Kolečko třikrát jinak
Nejsou kolečka jako kolečka. Jsou různá provedení a různé druhy - zahradní, stavební, od 60 do 210 litrových. Je to určitě jedna ze základních věcí, které patří ke každé zahradě. V tomto článku vám však nabízíme nejen kolečko jako pracovní nástroj, ale také zábavu pro děti a pěknou dekoraci.
Domácí vepřové sádlo (3. díl) - využití škvarek
Máme udělanou vynikající domácí mast na chlebík, do guláše nebo na bolavé klouby s heřmánkem. Ještě musíme zpracovat škvarky.
Bazén, naše vlastní koupaliště
Pandemie nejen u nás ale iv celém světě nám brání užívat si příjemné chvíle u vody. Udělejte si radost a přemístěte moře čí koupaliště k Vám domů. Je vlastně velmi jednoduché, stačí si dát na zahradu bazén. Teplé sluníčko v létě vyhraje nejen vodu v bazénu ale i nás dobije energií.
Advent
Advent by měl být časem na zpomalení a přichystání na Vánoce, které jsou výjimečným svátkem či pro věřící nebo nevěřící. Vždyť každý se snaží je přežít v klidu a lásce, ve vyklizeném, krásně vyzdobeném domě plném lidí, které má rád. Co ale znamená slovo advent a jakou má historii?
Grilování - umění v potěšeni
První grilování je úzce spjato s objevem ohně. Určitě tomu chtěla náhoda dopomoci, když některému našemu předkovi, vypadl kousek masíčka na od ohně rozpálený kámen nebo na žhavé uhlíky. Víme si představit to překvapení, když se začala šířit kolem lákavá vůně pečeného masa ?!
Zahrada plná jablek (2. část)
Nejkrásnější a nepoškozené jablka uskladňujeme, ale co s těmi ostatními? Kompot, dětská výživa, koláč či kvas?
Domácí vepřové sádlo (1. část)
Vepřové sádlo bylo kdysi v každém domě. Lidé ji jedli skoro každý den. Je to výrobek, který se dá skvěle skladovat a nekazí se. V dnešní nestabilní době, při tom co se děje na Ukrajině, je dobré mít tuto potravinu v komoře. Dá se jí nahradit máslo i olej, ať už při pečení, vaření nebo natírání na chlebíček. S různými bylinkami má také velké možnosti využití při léčení různých chorob.
Proč je mák zdraví prospěšný
Mak nedmysliteľne patří k surovinám, které využívají v kuchyni častěji zejména při pečení. Buchty, záviny nebo škubánky to jsou oblibené jednoho připraveny z této suroviny. Mak konzumovali již staří Egypťané před 3000 lety, a léčivé účinky máku byly známy již Číňanům, Arabům, Řekům i Indům. Mák setý se slávu zejména díky obsahu opia, málokdo však zná jeho tělu blahodárné účinky.